X A N, Według mnie powinieneś być 4 kkm.po wymianie rozrządu.Co do ceny,to na dobrych częściach i pompie wody Roville powinieneś zamknąć się w 1 kzł.z robotą.W sprawie części napisz do kolegi Łukasza z Ełku.
Hałas z okolicy rozrządu..?
Zwiń
X
-
X A N, Lenistwo, lenistwo i jeszcze raz lenistwo.
Ile razy mozna kurde pisac o tym samym. Rolka piszczy bo wola o zmiane. Rozrzad byl wymieniony przy 90kkm wiec logiczne chyba jest, ze jak fabryczny byl zmieniany po tylu to nastepny tez po tylu sie zmienia. Pompe wody tez sie zmienia, bo pewnie z oszczednosci nie byla poprzednio wymieniona.
Co do cen, to sa hmm... wysokie
Mozna to wszystko zrobic za max 900zl z robocina, trzeba tylko poszukac na tym forum, gdzie mozna kupic rozrzad.
Komentarz
-
-
wogole to co mi doradziccie bo kupilem O1 1.9tdi 90KMALH classic
'04r 184k km
wymienilem hamulce (klocki) wszystkie filtry i teraz rozrzad. nie mam oznak notlaufa.
jest jeszcze cos co powinienem robic zeby miec spokoj na 2 lata?
[ Dodano: Pon 04 Lut, 08 11:43 ]
no tak 1000zl na jakies u mnie 3lata (ok 20k km rocznie) ale w innych autkach tez rozrzad starcza na tyle a koszty duzo nizsze ale i tak jestem za szkoda))
Komentarz
-
-
olej oczywsie tez poszedl juz pare dni wczesniej + wszystkie filtry a dzis nastapila dewastacja mojego portfela:
pompa wody jakiej firmy H..... zapomnialem 150zl
rolka prowadzaca 3szt (szok) 140+85+75 => 300zl
rolka napinacza 170zl
pasek rozrzadu 150zl
i robota 150zl
robili dzis od 8.30 do 13.30 a ja siedzialem jak cil pilnujac swojej slicznej O1
Komentarz
-
Komentarz